ARHIVA VESTI
     
 
U „Greiner Packaging“ Odžaci potpisan inoviran Kolektivni ugovor. Dijalogom iznađena nova rešenja koja sadrže povećan nivo prava radnika koje poslodavac prepoznaje kao osnovana i održiva.

Potpisan Kolektivni ugovor u Greiner Packaging




Odžaci, 26.03.2024.

Pregovori u „Greiner Packaging“ sa Industrijskim sindikatom „Greiner Packaging“ su okončani a rezultat je potpisan Kolektivni ugovor koji sadrži povećan nivo prava radnika.

Ovaj rezultat je utemeljen u dijalogu koji u Greineru ima dugu tradiciju a baziran je na nastojanju poslodavca i sindikata da izgrade prava na osnovu rezultata poslovanja i održivosti.

Poslovno okruženje u budućnosti nalaže da oprezno razmatramo novonastale nametnute poslovne i političke situacije koje najdirektnije utiču na poslovne performanse i rezultate poslovanja.

Za svaku pohvalu je razumevanje poslodavca za probleme koje radnici imaju a ti problemi se unose u fabriku. Greiner je izgradio uz učešće sindikata jedno zdravo okruženje, predvidivo za radnike i njihove živote u meri koliko to Greiner može. Godinama unazad Greiner je nosilac najviših priznanja za oblast bezbednosti i zdravlja na radu. Da poslodavac i sindikat uživaju poverenje i poštovanje radnika govori podatak da od trenutnih 170 radnika više od 50% je u članstvu sindikata. Poslodavac to poštuje te je i sadržina inoviranog Kolektivnog ugovora odraz te činjenice.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"