Predstavnici Industrijskog sindikata Srbije (ISS) u radnoj poseti JCHX Kinsey Mining Construction. Napredak u komunikaciji i saglasje oko rešenja za koje je potrebno i vreme.

Industrijski sindikat Srbije u JCHX Kinsey Mining Construction

Bor, 10.07.2024. Predstavnici ISS su u sklopu radne posete sindikatima u Boru obavili razgovor sa prestavnicima poslodavca JCHX Kinsey Mining Construction, sa prethodno definisanim dnevnim redom.

Detaljnije

Predsednik Industrijskog sindikata „Linglong“ vraćen na posao. Inspekcija rada i sud na visini zadatka, obezbedili da i Kinezi poštuju zakone Srbije.

U „Linglongu“ na posao vraćen predsednik Industrijskog sindikata Srbije

Zrenjanin, 05.07.2024. Poziv da se vrati na posao, nakon višemesečnog „izgnanstva“ dobio je predsednik Industrijskog sindikata “Linglong“ Branko Novakov.

Detaljnije

Izgradnja sindikalnih kapaciteta za bolje kolektivno pregovaranje i održiv industrijski oporavak u Centralnoj i Istočnoj Evropi - BTUC4R

Konferencija – Projekat BTUC4R u Pragu

Prag, jun 2024. Završna konferencija Izgradnja sindikalnih kapaciteta za bolje kolektivno pregovaranje i održivi industrijski oporavak u Centralnoj i Istočnoj Evropi - projekat BTUC4R.

Detaljnije

Osnovni sud u Zrenjaninu presudom naložio Linglongu da predsednika Industrijskog sindikata Linglong Branka Novakova vrati na posao.

Presuda Linglongu u ime naroda!

Zrenjanin, 20.06.2024. „U ime naroda“ počinje presuda protiv „Linglong International Europe“kojim se poništava Rešenje o otkazu Branku Novanovu, predsedniku Industrijskog sindikata Linglong i nalaže se poslodavcu da u roku od osam dana Branka vrate na posao pod teretom prinudnog izvršenja.

Detaljnije

Izbori u Industrijskom sindikatu“ATB SVER“. Potrebni pomaci na polju zarada. Firma sa stogodišnjom tradicijom zaslužuje poštovanje.

Skupština u „ATB Sever“

Subotica, 20.06.2024. Industrijski sindikat „ATB Sever“ Subotica je održao redovnu skupštinu sindikata uz prisustvo predsednika Industrijskog sindikata Srbije Dragana Matića i dugogodišnjeg predsednika sindikata ATB Sever Dragana Grozdanovića.

Detaljnije

U Beogradu održana Rusko-Srpska konferencija, „Jezik solidarnosti: Osobine sistema socijalnog partnerstva, delovanje sindikata pod međunarnim ograničenjima.“

Rusi i Srbi, braća zauvek!

Beograd, 04.jun 2024. Rusko-Srpska konferencija „Jezik solidarnosti: Osobine sistema socijalnog partnerstva, delovanje sindikata pod međunarnim ograničenjima“ koja je održana u Beogradu u Savezu samostalnih sindikata Srbije (SSSS) je okupila predstavnike ruskih i beloruskih sindikata iz sektora, zdravstva, šumarstva, energetike, elektro privrede i autoindustrije.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20 Naredna
Rezultat od 1 do 6 --- Ukupno 2092