ARHIVA VESTI
     
 
Luk Triangl, dugogodišnji generalni sekretar IndustriAll Evropa izabran za generalnog sekretara ITUC-a (Međunarodna konfederacija sindikata). Tim IndustriAll Evropa oprostio se od Luka i zahvalio mu se na saradnji.

Zdravica za našeg prijatelja i drugara Luc Triangle




Brisel, 16.10.2023

Kažemo hvala i zbogom Luc Triangle-u.

Osoblje industriAll Europe danas je imalo priliku da se zahvali i pozdravi se sa Luc Triangle-om, našim bivšim generalnim sekretarom, koji je prošle nedelje izabran za generalnog sekretara ITUC-a.



Pored mnogih govora o prošlim i sadašnjim dostignućima i izazovima koji su pred nama, bila je to naša prilika da se iskreno oprostimo od Luca, koji je bio veliki vođa naše organizacije, ali i dragi prijatelj i drug.

Posvećenost, integritet, razgovor sa filijalama, slušanje, razumevanje i povezivanje na ličnom nivou, neumorni rad na ujedinjenju organizacije biće stvari koje ćemo mi i mnogi povezivati sa Lucom. Ali bilo je dirljivo čuti ga kako kaže da je jedno od njegovih najvećih dostignuća izgradnja snažnog tima kolega koji su od industriAll Europe učinili organizacijom kakva je danas: jaka, vidljiva i posvećena radu za bolju budućnost industrijskih radnika u Evropi.

Iako će nam nedostajati njegovo prisustvo ovde, ne možemo biti ponosniji što je izabran da preuzme ulogu generalnog sekretara MKS. To je svedočanstvo njegovih sposobnosti i pozitivnog uticaja koji je imao na evropsku sindikalnu zajednicu. Globalni sindikalni pokret dobija pravog šampiona i ne sumnjamo da će on dati sve od sebe da promoviše jedinstvo i razumevanje koje je gajio među evropskim industrijskim sindikatima na globalnom nivou. Lucu želimo sve najbolje u ovom novom poglavlju. Želimo da zapamti da će uvek imati prijatelje i saveznike ovde u IndustriAll Europe koji ga bodre.

Bratske čestitke Luku na novom imenovanju čestitao je i Industrijski sindikat Srbije poželevši mu da bude još uspešnji, da ga prati dobro zdravlje i da zna da ima podršku Industrijskog sindikata Srbije u njegovom daljem radu.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"