Direktorka“Aptiv Mobility services“ Biljana Pandovska ohrabruje i štiti zlostavljače unutar preduzeća. Zlostavljači aktivisti Samostalnog sindikata. Kamere nadgledaju radno mesto predsednika Industrijskog sindikata Aptiv Mobility services.

Zlostavljanje svakodnevnica u Aptiv Mobility services Novi Sad

Novi Sad, 11.10.2023.
Direktorka „Aptiv Mobility services“ Biljana Pandovska je podržalac aktivnosti zlostavljanja članova Industrijskog sindikata Aptiv Mobility services a u tome joj zdušno pomaže rukovodstvo Samostalnog sindikata Aptiv Mobility services i njihovi aktivisti koji su i izvršioci zlostavljanja.
Stajući u zaštitu svojih članova Industrijski sindikat Srbije je u skladu sa zakonom podneo prijavu poslodavcu, koji do tog trenutka nije imao strukturu unutar preduzeća u skladu sa zakonom koja bi se zlostavljanjem bavila. Proces se odugovlačio, zakonski rokovi su probijeni a kulminacija je zabrana i onemogućavanje da ovlašćeni zastupnici zlostavljanog radnika, člana Industrijskog sindikata Aptiv Mobility services ne pozivaju na zakazanu pa otkazanu pa ponovo zakazanu raspravu po prijavi za zlostavljanje. Zabrana je direktno došla od direktorke Biljane Pandovske koja takvu zabranu sprovodi po drugi put. Neke od takvih naloga Pandovska je sprovodila preko HR menadžerke Nataše Stamenković a sada koristi druge podređene. Kada bude stani-pani krivci će biti oni koji su njene naloge sprovodili.
Zlostavljanje se nastavlja postavljanjem kamere koja direktno nadgleda radno mesto predsednika Industrijskog sindikata Aptiv Mobility services Žarka Grujičića. Sistem video nadgledanja je okončan pre više godina a sada se kamere koriste za zlostavljanje.
Industrijski sindikat Srbije priprema krivične prijave po osnovu diskriminacije članova Industrijskog sindikata Srbije u Aptiv Mobility services po više osnova a dir. Pandovska paletu prijava svakodnevno obogaćuje svojim postupcima.
Narodna mudrost glasi „ Što jedna budala pokvari, sto pametnih ne može popraviti.“