ARHIVA VESTI
     
 
Mladi sindikalni lavovi na čelu Industrijskog sindikata ZIJIN. Da se mladi pitaju i preuzmu odgovornost za buduće vreme.

Industrijski sindikat ZIJIN Bor održao Skupštinu sindikata




Bor, 28.06.2023.

Konsolidacija sindikalnih struktura u IS ZIJIN je okončana održavanjem Skupštine i izborom članova Odbora i rukovodstva sindikata.

Mladi kolega sa pogona Jama Aleksandar Jančevski je izabran za predsednika Industrijskog sindikata ZIJIN, Dragimir Blagojević RBM Kop će obavljati poslove potpredsednika a sekretarske poslove Maćašević Nebojša , pogon Jama. Ovi mladi ljudi su dokaz da sindikati imaju budućnost a da budućnost zavisi od sindikalnih „starih“ struktura koje stvaraju prostor mladim aktivistima i doprinose njihovom pozicioniranju u okviru sindikata, preuzimajući odgovornost za buduće vreme.

Ovaj iskorak je i rezultat aktivnosti InduistriAll Evropa , koji je kroz niz seminara i aktivnosti okrenutim ka mladim sindikalistima, zainteresovao mlade ljude da sindikat dožive kao prostor namenjen mladima. Hvala mu na tome.

Skupštini sindikata su prisustvovalii regionalni poverenik Industrijskog sindikata Srbije za istočnu Srbiju Mladen Ursulović, Saša Korolija predsednik Industrijskog sindikata Fabrike kablova Jagodina i Dragan Matić predsednik Industrijskog sindikata Srbije.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"