ARHIVA VESTI
     
 
Radna poseta Industrijskog sindikata Srbije kompaniji Greiner Packaging Odžaci rezultirala novim vidovima saradnje. Puno poštovanje Kolektivnog ugovora, sindikata i socijalna odgovornost na vrhunskom nivou.

Greiner Packaging poslodavac za primer i poštovanje




Odžaci, 17. jun 2022.
Radna poseta Industrijskog sindikata Srbije kompaniji Greiner Packaging iz Odžaka je rezultirala novim dogovorima o proširenju postojeće saradnje, koji potvrđuju da je Greiner Packaging ne samo lider u proizvodnji plastične ambalaže već i kao poslodavac koji zavređuje svako poštovanje za rezultate koje postiže na poljima poštovanja Kolektivnog ugovora, radnika, sindikata i socijalne odgovornosti koja je na visokom nivou.
Poslovodno rukovodstvo Greiner Packaging, gen. direktor Dragoslav Marić sa saradnicima je razgovarao sa Draganom Matićem predsednikom Industrijskog sindikata Srbije i i dr. Vukoicom Šćekićem savetnikom za kolektivno pregovaranje i Zaštitu zdravlja i bezbednost na radu i tom prilikom su razmatrana pitanja od značaja za bolje funkcionisanje kompanije, uloge sindikata i dogovora oko zajedničkih aktivnosti u vremenu koje je ispred nas a koje zahteva punu mobilnost rukovodstva, sindikata i radnika.
Istakinuto je da Industrijski sindikat Srbije predstavlja važnu kariku u uspehu koje Greiner Packaging ostvaruje i to partnerstvo i fer odnos su okosnica zajedničkih uspeha.
Predsednik Industrijskog sindikata Greiner Packaging Miodrag Jovanović ističe da su odnosi sa poslodavcem sve bolji a problemi koji se sporadično pojavljuju su prilika da se potvrdi dobra saradnja i međusobno poštovanje poslodavca i sindikata.
Značajan napredak je napravljen na polju ZZBR i tu Industrijski sindikat Srbije vidi prostor da doprinese još boljoj organizaciji tog sektora jer kako u Greineru kažu „ Bezbednost na prvom mestu“.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"