VESTI
     
 
Održan sasrtanak predstavnika Industrijskog sindikata Srbije (ISS) i poslovnog rukovodstva „Magna Seating“ Odžaci. Dijalog i saradnja mehanizmi buduće saradnje.
Dijalog i saradnja kao zalog budućnosti „Magna Seating“




Novi Sad, 18.06.2021.

U nameri da se grade novi partnerski odnosi , poslovodno rukovodstvo „Magna Seating“ Odžaci i rukovodstvo Industrijskog sindikata Srbije su održali radni sastanak sa unapred definisanim dnevnim redom.

Jedno od pitanja koje se uspešno usaglasilo je bilo vezano za načine komunikacije između kompanije i sindikata te međusobno uvažavanje i poštovanje socijalnih partnera.

Zaključeno je da Odbor za bezbednost i zdravlje na radu (OZZBR) nastavi sa radom uz poštovanje dosadašnje prakse i zakonske regulative. Obaveza nastavka Kolektivnog pregovaranja i njegovog potpisivanja je vezana za odredbe Ugovora koji je potpisan od strane „Magna Seating“ i ISS.

Poslodavac će na javan način davati zaposlenima informacije o njihovim pravima i regulativi a u cilju sprečavanja dvostrukih tumačenja i mogućih zloupotreba. Jedinstven zaključak je da su socijalni partneri dobili novu šansu u uspostavljanju partnerskih odnosa koji će kreirati budućnost „Magna sEating“ a ta budućnost je potrebna kako Magni tako i radnicima.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"