VESTI
     
 
NOVOGODIŠNJA I BOŽIĆNA ČESTITKA




 


Novogodišnji i Božićni praznici izazivaju ushićenje kod ljudi, željnih predaha od svakodnevnih radnih aktivnosti i potrebe da se okupimo u okviru užih i širih porodica.

Naravno pozvaćemo ili dozvati prijatelje, komšije i druge drage ljude koji čine naše živote lepšim i radosnijim. Preduslov za sve ove događaje i aktivnosti je naš svakodnevni život koji ne određujemo mi sami, već to u naše ime čine politički predstavnici koje sve češće biramo, ali biramo iste one pojedince i grupe koje malo toga rade za nas a više za svoje istomišljenike i sebe same.

Industrijski sindikat Srbije godinama ukazuje da građani i radnici sve teže žive, ako ne računamo sliku života koja nam se plasira kroz medije i bombastične izjave visokih državnih zvaničnika. Izgleda da je mnogima i to dovoljno jer nada umire poslednja. Mi smo smo se trudili da nadanje ne bude naše uporište već trud i predan rad na svim pitanjima i problemima sa kojima se naši članovi svakodnevno susreću. Puno smo uradili da olakšamo živoz našim članovima ali ima problema koji prevazilaze naše težnje.

U fabrikama gde industrijski sindikat Srbije ima svoje sindikate, radnici praznike dočekuju sa novogodišnjim svečanostima i paketićima za svoje mališane. Ali nije svuda tako.

Znajući to Industrijski sindikat Srbije je zahvaljujući solidarnosti svojih članova obezbedio novogodišnje paketiće za svu decu naših članova koji nisu u mogućnosti da obraduju svoje mališane. To su naša deca i Deda Mraz će ih posetiti i podsetiti da nisu sami i da uvek mogu da računaju na podršku svojih vršnjaka širom Srbije.



Tim mališanima, našim članovima, građanima Srbije Industrijski sindikat Srbije želi uspešnu i zdravu 2018. godinu i Božićne praznike!

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"